petak, 23. svibnja 2014.

NUDE/DENIM/RED

I do not know how to describe my style. I do not think I could even fall into a particular category. One thing is certain, I will not wear something I do not feel comfortable, no matter how modern it was.  When I first saw the round glasses frames they were strange to me. I liked them, but I could not find a size that suits me. Today I finally found them and no one was happier than me. I think that I will not separate from them. My hairdresser had a task to make me a braid modeled  a la Yulia Tymoshenko and of course she could not stop laughing when I told her what I want. :) I have always loved fluttering dresses and they  are ideal for summer because they are breathable. I bought this in Zara  and  I wear it with denim jacket, which  every woman must have in her closet. This is a piece that, like the leather jacket, never goes out of fashion.

Ne znam kako bih opisala svoj stil. Mislim da ge ne bih ni mogla svrstati u neku određenu kategoriju. Jedno je sigurno, neću nositi nešto u čemu se ne osjećam udobno, bez obzira koliko to moderno bilo.
 Kad sam prvi put vidjela naočale okruglog okvira bile su mi čudne. Dopadale su mi  se, ali nisam mogla pronaći veličinu koja mi odgovara. Danas sam ih napokon pronašla i nitko sretniji od mene. Mislim da se neću odvajati od njih. Moja frizerka je imala zadatak da mi napravi pletenicu po uzoru na onu Julije Timošenko i naravno nije se mogla prestati smijati kad sam joj rekla šta hoću. :) Lepršave haljinice oduvijek volim i idealne su za ljeto, jer su prozračne. Ovu sam kupila u Zari i ukolopila sam je sa teksas jaknom, koju defintivno svaka žena mora imati u ormaru. To je komad koji, jednako kao i kožna jakna, nikad ne izlazi iz mode.

glasses: Stradivarius/dress:Zara/shoes:Stradivarius/bag:Bershka/belt:Bershka2 komentara: