četvrtak, 23. travnja 2015.

PROM QUEEN (Suradnja sa Beauty Studio Prestige & Joico)

Budući da kreće vrijeme maturalnih zabava, odlučila sam da napravim post o tome u suradnji sa mojom frizerkom Doris i za maturantice smo napravili promo akciju.

 Nekako plan je bio napraviti post za djevojke sa manjim budžetom. Ne morate imati brdo novca da savršeno izgledate za maturu. Najvažnija stvar je da budete ono što jeste. Zvuči otrcano i stalno to ponavljam, ali je istina.

Haljina koju nosim je šivana i sa materijolm i svime je koštala oko 200 KM, što s obzirom na dužinu koju nosim i nije puno. Naušnice su ručni rad talentirane djevojke Martine čiji rad možete pronaći na stranici MARTINA NAKIT (ovdje). Izgledaju odlično, a i više su nego pristupačne. Našminkala sam se sama, tako da ne morate paničariti ako nemate novac za profesionalnu šminku. Možete taj novac radije uložiti u kvalitetan puder koji će Vam koristiti i kasnije. Na youtube ima bezbroj jednostavnih tutoriala koji Vam mogu pomoći.

Frizura je djelo Beauty Studio Prestige (ovdje) i ovo je bio moj izbor, budući da volim  opuštenije frizure. Doris je mlada, talentirana frizerka koj odlično zna svoj posao. Za maturantice smo napravili i akciju, tako da ukoliko dodjete sa prijateljicom u Beauty Studio Prestige na drugu frizuru plaćate 50 % nižu cijenu!! Biti ćete sigurno prezadovoljni rezultatom!














Broj komentara: 6:

  1. woow, predivna si :) haljina je baš girly i super ti stoji,make up odličan.svaka čast ljepotice! ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti puno! :-) ❤️❤️❤️

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna haljina i fotografije su divne. Odlicno :)

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Divna si :D

    http://adalleta.blogspot.no

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo je prosto predivno. Sve u vezi sa ovom haljinom mi se mnogo sviđa - od materijala koje si odabrala, preko kroja do boje koja ti pristaje kao da je za tebe stvorena. Prosto savršeno!
    I ja sam i sama nosila dugu haljinu za veliku maturu i prilično dobro prošla sa troškovima nabavke materijala i šivenja haljine. Fotografije su izvanredne! :D

    http://couturecase.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaooo divan post. Divno izgledas. Haljina je savrsena! :* :)

    New post: http://marinailes9.blogspot.com/2015/05/baggy-jeans_1.html

    OdgovoriIzbriši