utorak, 10. ožujka 2015.

PINK!

Finally here is post with pink coat! : D On my INSTAGRAM profile (here) were two combinations in this coat. I just could not wait for a better weather. :D One thing you do not know about me is that I do not like pink color, that is, every shade of pink was out of the question, but then I saw this coat. When I got dressed it, I liked and that was it. Here I opted for "all black" outfit and pink coat, I hope you'll like it!

Napokon evo posta sa rozim kaputom! :D Na mom INSTAGRAM profilu su bile dvije kombinacije u ovom kaputu. Jednostavno nisam mogla dočekati bolje vrijeme. :D Jedna stvar koju ne znate o meni je ta da ja ne volim rozu boju, dakle nikakve nijanse roze ne dolaze u obzir, ali onda sam ugledala ovaj kaput. Kad sam ga obukla dopao mi se i to je bilo to. Ovdje sam se odlučila za "all black" outfit i rozi kaput, nadam se da će Vam se dopasti!





















coat: Butik Chic/ sweater: Terranova/ pants: Terranova/ bag: Stradivarius/ sunnies: Ray ban




21 komentar:

  1. Kaput je odličan!! Ja za razliku od tebe jako volim rozu boju, ne toliko na odjeci ali ovo proljeće me baš primilo neko rozo ludilo :D Sviđa mi se cijela kombinacija i slike , odlično ko i uvijek :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaput je odličan!! Ja za razliku od tebe jako volim rozu boju, ne toliko na odjeci ali ovo proljeće me baš primilo neko rozo ludilo :D Sviđa mi se cijela kombinacija i slike , odlično ko i uvijek :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, meni ne smeta ta boja na drugim ljudima, ali ne svidja mi se kako ja izgledam u rozom. Hahaha. Hvala ti jos jednom!

      Izbriši
  3. Odlicna kombinacija! Taj kaput je predobar, volim efektne i jake boje ali naravno da to izgleda lepo i sa stilom a ti odlicno izgledas! Super :)


    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Great post
    Would you like to follow each other ? I'll follow back after it

    Www.miharujulie.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala ti, naravno da cu pogledati tvoj blog! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlična si :)

    http://djevojkaodmode.blogspot.com/2015/03/denim-sweatshirt.html

    OdgovoriIzbriši
  7. Kaput je prepredivan *.* Obožavam rozu boju! Super su ti slike :)
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Great colour coat
    www.populairelife.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivna kombinacija,kaput je prelijep! *__*

    http://mystylishcorner.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  10. Woow! Stunning
    http://leapovfaith.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši