ponedjeljak, 19. siječnja 2015.

END OF THE ROAD

Rain does not stop falling. This is the outfit a few days ago, because at this weather is really impossible to take pictures of anything. I wanted to make a post about what I wear in the evening when I go out, but this did not really work out. The whole combination is much better in live version than on the pictures. I once read a word of advice for bloggers that is good to take a photo of an outfit by mobile phone before you go out for take a "real" picture. That was funny to me, because I'm taking pictures of what I wear and what my style is and I present it on the blog, because I do not dress any combination  "just for picture." When I think about it at the moment, the idea is just not crazy as it seems hahaha ... I'm kidding, but really, this combination is much better in live version. :)


Kiša ne prestaje padati. Ovo je outfit od prije par dana, jer po ovom vremenu je stvarno nemoguće bilo šta uslikati. Htjela sam ubaciti post o tome što nosim u večernjim izlascima, ali ovo nije baš najbolje ispalo. Čitava kombinacija je puno bolja uživo nego na slikama. Jednom prilikom sam pročitala jedan savjet za blogere kako je dobro uslikati kombinaciju mobitelom prije nego kreneš da se slikaš, jer kao ne ispadne svaka "fotegenična". To mi je bilo smiješno, jer se vodim tim da ono što nosim i ono što je moj stil to i prezentiram na blogu, jer ne oblačim nikakve kombinacije "samo za slikanje". Sad, kad bolje razmislim, ta ideja nije baš ni luda hahaha... Šalim se, ali stvarno ova kombinacija mi je puno bolja uživo. :)








sunnies: ray ban/ jacket: Bershka (old)/ jumpsuit: Only/ shoes: Bershka (old)/ bag: RETRO

Broj komentara: 10:

  1. Meni se kod kod kombinacije sviđa što je ženstvena a opet je nekako "frajerska", ak me kužiš :P sve u svemu odlično ! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kuzim :D jer, ja volim taj stil, kombinacija zenstvenog, frajerskog i rokerskog hahaha. Hvala ti puno! :D

      Izbriši
  2. Svaka čast za hodanje u tim štiklama, divne su ali ja ih tako rijetko nosim :/ Divna si mi kao i uvijek!

    http://djevojkaodmode.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram ti priznati da sam se i ja odvikla od hodanja u visokim potpeticama, ali neko se najbolje osjećam na visokim petama. :-D hvala ti puno!

      Izbriši
  3. Stvarno se slažem u vezi ovog za slikanje outfita, iako nikad dosad nisam razmisljala o tome. Pohvala za sve slike na blogu, odlicne su! Bas mi se svida tvoj stil :)

    www.ellemouse.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Razumijem te skroz vezano uz katastrofalno vrijeme za fotkanje! I ja sam imala dugu pauzu jer je jednostavno bilo pre hladno i pre tmurno! Svejedno, kombinacija ti je super. Obožavam kombinezone, imam i ja sličan! :)

    OdgovoriIzbriši