ponedjeljak, 21. prosinca 2015.

COUNTING...

Još par dana do Božića, mog omiljenog blagdana... I evo jedna kombinacija koju bih svakako nosila na Božićni ručak. Volim ovakav kroj suknji i nosim ih često i zimi, naravno na deblje čarape. :) Ovaj put sam se odlučila za čizme iznad koljena, pulover i kožnu jaknu. Čizme su se pokazale kao odlična invseticija, jer su nosive uz bezbroj kombinacija. Nadam se da Vam se dopada i ova i čitamo se uskoro... :) :*








jacket: Bershka/ hat: Only/ bag: Michael Kors/ glooves: Accessorize

srijeda, 16. prosinca 2015.

CAMEL COAT

Evo ga, drugi post u ovom mjesecu je tu. :) Jedva sam čekala da mi stignu pulover i kaput s ROMWE stranice (ovdje) i sada Vam ih napokon mogu pokazati. Zaljubljena sam u ovaj kaput, posebno zato što sam ga dosta dugo tražila. Nikako nisam mogla naći model koji bi mi odgovarao. Ovaj mi je odličan i nosiv je uz sve. Ja sam se odlučila za ovu varijantu, ovo je nešto u čemu se najbolje osjećam i što često nosim u slobodno vrijeme. 






Coat: ROMWE (here)/ sweater: ROMWE (here) sunnies: Ray ban/ watch: DW

srijeda, 9. prosinca 2015.

HELLO DECEMBER

Prosinac je tu... Ne mogu da vjerujem da je već stigao posljednji mjesec u godini... Iako ne volim baš zimu, prosinac je već druga priča... Nekako se osjeti toplina u zraku i ne mogu da ne volim ovaj mjesec. I ovaj post mi je nekako baš zimski. Nadam se da će Vam se svidjeti. :)















.Hlace: Bershka/ sat: Daniel Wellington/ cipele: MODRESS.COM (HERE) / torba: Deichman