četvrtak, 29. siječnja 2015.

WILD

Hello my dear (although to me is still morning, because I've just got up, I have not got my coffee yet). Yesterday was a beautiful day! It was  little windy, but sunny.
I wore my new leopard fur coat and finally here are photos in a daily version. I like to combine it with black, and yesterday was a little rock combination. Leather pants, jacket and sneakers.
Honestly, I do not really wear sneakers, but I went to buy Converse sneakers and wondering do I need them. I saw this cheaper version in Pull & Bear and I decided to buy them. I hope you like it. :) Have a nice day!

Dobar dan dragi moji ( iako je meni još uvijek jutro, jer sam se tek ustala, ni kavu nisam popila :D ). Jučer je dan bio predivan! Malo je puhao vjetar, ali je bilo sunčano.
Nosila sam svoju novu leopard bundu i napokon evo fotografija u dnevnoj varijanti. Najviše volim da je kombiniram uz crno, a jučer je bila pomalo rockerska kombinacija.  Kožne hlače, jakna i tenisice.
Iskreno, ja ne nosim baš tenisice, ali krenula sam da kupim Converse starke i dvoumila sam se trebaju li. Ugledala sam ovu jeftiniju verziju u Pull & Bearu i odlučila sam se ipak za njih. Nadam se da Vam se dopada. :)
Uživajte u ostatku dana!

cap: New Yorker/ fur: Stradivarius/ Tshirt: Pull & Bear/leather pants: Bershka/sneakers: Pull & Bear/jacket: Bershka/ bag: Bershka/ sunnies: Ray ban

nedjelja, 25. siječnja 2015.

CHICO

Boyfriend jeans, tshirt and leather jacket, yesterday I was in some "like a boy mood". How do you like it? 
P.S. Tshirt, jeans and boots are new in, they were on sale! 


jacket: Bershka ( but you all know that haha)/ tshirt and jeans: Bershka/ boots: Leonardo 

ponedjeljak, 19. siječnja 2015.

END OF THE ROAD

Rain does not stop falling. This is the outfit a few days ago, because at this weather is really impossible to take pictures of anything. I wanted to make a post about what I wear in the evening when I go out, but this did not really work out. The whole combination is much better in live version than on the pictures. I once read a word of advice for bloggers that is good to take a photo of an outfit by mobile phone before you go out for take a "real" picture. That was funny to me, because I'm taking pictures of what I wear and what my style is and I present it on the blog, because I do not dress any combination  "just for picture." When I think about it at the moment, the idea is just not crazy as it seems hahaha ... I'm kidding, but really, this combination is much better in live version. :)


Kiša ne prestaje padati. Ovo je outfit od prije par dana, jer po ovom vremenu je stvarno nemoguće bilo šta uslikati. Htjela sam ubaciti post o tome što nosim u večernjim izlascima, ali ovo nije baš najbolje ispalo. Čitava kombinacija je puno bolja uživo nego na slikama. Jednom prilikom sam pročitala jedan savjet za blogere kako je dobro uslikati kombinaciju mobitelom prije nego kreneš da se slikaš, jer kao ne ispadne svaka "fotegenična". To mi je bilo smiješno, jer se vodim tim da ono što nosim i ono što je moj stil to i prezentiram na blogu, jer ne oblačim nikakve kombinacije "samo za slikanje". Sad, kad bolje razmislim, ta ideja nije baš ni luda hahaha... Šalim se, ali stvarno ova kombinacija mi je puno bolja uživo. :)
sunnies: ray ban/ jacket: Bershka (old)/ jumpsuit: Only/ shoes: Bershka (old)/ bag: RETRO

subota, 17. siječnja 2015.

CUT OFF

Something that I really like to do is to cut off my jeans. My sister thinks I'm crazy! But, in this way, they look so much better to me! What do you think? Am I crazy? 
:-D


utorak, 13. siječnja 2015.

TUESDAY


Ray ban, gray and yellow sweater, Zara gray heels... Guess what? It's a beautiful day outside! I have day off at my work and I'm so happy! I'm going out for coffee with my friends, and see you later! Have a nice day! :-) :-* 

subota, 10. siječnja 2015.

#OVOM MAJICOM VOLIM

Danas imam jedan poseban post s jednom posebnom majicom! :) Majica je domaći, BiH dizajn, a nastala je u suradnji između LOLA TEES i malog dućana s puno stila MODAMO.kreativa (OVDJE). Posebna zbog toga što prihod od kupnje ide za pomoć onima kojim je to potrebno. Zbog toga na majici stoji natpis: "OVOM MAJICOM VOLIM". Jednostavno sam zaljubljena u nju, kao i u većinu stvari iz ovog dućana! :D Da biste shvatili o čemu pričam, morate ga posjetiti (bar FB stranicu). :)

Kombinirala sam je sa kožnom jaknom i midi suknjom koju sam jučer kupila. Nadam se da Vam se dopada današnja kombinacija. Malo je ružno i oblačno vani, ali jednostavno nisam mogla čekati ljepše dane da uslikam ovu kombinaciju hahaha... Sada idem da se spremim za posao i vidimo se uskoro! :) :*
jacket: BERSHKA (old)/ tshirt LOLA.tees (HERE) skirt no name/ boots  ZARA/ sunnies RAY BAN

subota, 3. siječnja 2015.

LEO NIGHT

And here it is, the first outfit post in 2015. Little  unusual outfit for me, because I came out of my comforte zone. And another thing I hooked on sale is this jacket with leopard print. I'm not a fan of animal prints, but I liked theese, so I said why not. :) I' ve walked with my sister, we made these photos and I hope you like it.
Do not forget to GIVEAWAY which runs until Monday (HERE).
Now I'm going to get ready for party and see you soon!

I evo ga, prvi outfit  post u 2015. godini. Pomalo neobičan outfit za mene, jer sam izašla iz svoje zone. I još jedna stvar koju sam upecala na rasprodaji, a to je ova bunda leopard uzorka. Nisam baš ljubitelj animal printa, ali mi se svidjela, pa rekoh što da ne. :) Prošetalaa sam sa sestrom, napravile smo ove fotografije i nadam se da vam se dopada.
Ne zaboravite na GIVEAWAY koji traje do ponedjeljka (OVDJE).
Sada se idem spremiti za vani i vidimo se uskoro! :) :*
jacket: STRADIVARIUS/ sweater: TERRANOVA/ jeans: Zara/ shoes: Zara/ cap: NEW YORKER